✓ Tổng Hợp Đề Thi Toán Tiếng Anh Lớp 5 Các Vòng Có Đáp Án, Đề Thi Violympic Toán Tiếng Anh Lớp 5 Năm 2022

-

Đề thi giải Toán giờ Anh qua mạng lớp 5 các vòng tất cả đáp án được xem tư vấn với những dạng đề thi khó, giúp những em học sinh có thêm tài liệu học tập với luyện thi. Tự đó, những em sẽ có được cách nhìn trọn vẹn về kiến thức và kỹ năng và khả năng cần nắm rõ trước khi lao vào kì thi Vi
Olympic tiếng Anh với tâm nỗ lực vững tiến thưởng nhất.

Bạn đang xem: Đề thi toán tiếng anh lớp 5 các vòng có đáp án


Đề thi Toán giờ Anh lớp 5 những vòng gồm đáp án

Đề thi violympic toán tiếng Anh 5 vòng 10 tất cả đáp án
Đề thi Violympic Toán tiếng Anh lớp 5 vòng 9Đề thi Violympic Toán tiếng Anh lớp 5 vòng 8Đề thi Violympic Toán giờ đồng hồ Anh lớp 5 vòng 7Đề thi Violympic Toán giờ đồng hồ Anh lớp 5 vòng 2Đề thi Violympic Toán giờ đồng hồ Anh lớp 5 vòng 1

Exam number 1: Fill in the blank with the suitable number

Question 1: 0.6 hour = ………….. Minutes.

Question 2: 12 hours 24 minutes x 2 = …………. Hours. (Write your answer by decimal in the simplest form)

Question 3: 51 hours = ………… days. (Write your answer by decimal in the simplest form)

Question 4: 5 minutes 27 seconds : 3 = ………. Seconds.

Question 5: How fast is Anna going if she runs 8 miles in the park in only 2 hours?

Question 6: How fast is Jack going if the train he is on travels trăng tròn miles in just 6 minutes?

Question 7: How far will Mary travel if she rides her motorbike for 24 minutes at a speedof 75 miles/hour?

Question 8: Yesterday Peter roller skated for 2.5 hours at a speed of 6 km/h. How manykilometers did he skate?

Question 9: The area of a rectangle ABCD is 56cm2. Given a random point E inside of ABCD. Find the total area of triangles AED and BEC.


Rate this post
0
ShareFacebook
Twitter
Google+Redd
It
Whats
App
Pinterest
Email
*

Mắt Cận

Học nữa học tập mãi


Prev Post

Bài tập giới trường đoản cú luyện thi IOE


Next Post

Đề cưng cửng ôn tập học kì 1 môn Toán lớp 7


Leave a comment

Recent Posts


1

Đề thi học tập kì 1 môn Sinh học tập lớp 6 phòng GD&ĐT Thái…


Mắt Cận
Th1 17, 2023
2

Đề cưng cửng ôn tập học kì 2 môn GDCD 7 năm học tập 2019 – 2020


Mắt Cận
Th1 17, 2023
3

Ôn thi Đại học tập môn Sinh học tất cả đáp án – Đề số 15


Mắt Cận
Th1 17, 2023
4

Bài tập giờ đồng hồ Anh 6 Unit 7 Television


Mắt Cận
Th1 17, 2023
5

Smart World 7 Workbook giải bài tập Unit 6 Lesson 1


Mắt Cận
Th1 17, 2023
6

Top 9 trường mầm non tốt nhất có thể Bắc Giang


Mắt Cận
Th1 17, 2023
7

Đề thi học kì 1 lớp 10 môn Địa lý năm 2018 – 2019 trường…


Mắt Cận
Th1 17, 2023
8

Giáo án giáo dục công dân lớp 9 bài bác 2: trường đoản cú chủ


Mắt Cận
Th1 17, 2023
9

Đề thi thân kì 1 lớp 1 môn giờ Việt năm 2020 sách Cánh…


Mắt Cận
Th1 16, 2023
10

Đề thi lựa chọn học sinh tốt lớp 9 môn lịch sử vẻ vang Phòng GD&ĐT…


Mắt Cận
Th1 16, 2023
Prev
Next 1 of 4.810
DMCA.com Protection Status
Sign in

Welcome, Login to lớn your account.

Lớp 1

Đề thi lớp 1

Lớp 2

Lớp 2 - liên kết tri thức

Lớp 2 - Chân trời sáng tạo

Lớp 2 - Cánh diều

Tài liệu tham khảo

Lớp 3

Lớp 3 - kết nối tri thức

Lớp 3 - Chân trời sáng tạo

Lớp 3 - Cánh diều

Tài liệu tham khảo

Lớp 4

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài tập

Đề thi

Lớp 5

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài xích tập

Đề thi

Lớp 6

Lớp 6 - liên kết tri thức

Lớp 6 - Chân trời sáng tạo

Lớp 6 - Cánh diều

Sách/Vở bài bác tập

Đề thi

Chuyên đề và Trắc nghiệm

Lớp 7

Lớp 7 - liên kết tri thức

Lớp 7 - Chân trời sáng tạo

Lớp 7 - Cánh diều

Sách/Vở bài xích tập

Đề thi

Chuyên đề và Trắc nghiệm

Lớp 8

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài tập

Đề thi

Chuyên đề và Trắc nghiệm

Lớp 9

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài tập

Đề thi

Chuyên đề & Trắc nghiệm

Lớp 10

Lớp 10 - kết nối tri thức

Lớp 10 - Chân trời sáng sủa tạo

Lớp 10 - Cánh diều

Sách/Vở bài tập

Đề thi

Chuyên đề & Trắc nghiệm

Lớp 11

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài tập

Đề thi

Chuyên đề & Trắc nghiệm

Lớp 12

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài tập

Đề thi

Chuyên đề và Trắc nghiệm

IT

Ngữ pháp tiếng Anh

Lập trình Java

Phát triển web

Lập trình C, C++, Python

Cơ sở dữ liệu


*

Top 100 Đề thi tiếng Anh lớp 5 năm 2022 - 2023 học tập kì 1, học tập kì 2 bao gồm đáp án

Bộ đề tổng hợp top 100 Đề thi tiếng Anh lớp 5 năm học tập 2022 - 2023 học kì 1 và Học kì 2 chọn lọc, gồm đáp án, cực gần kề đề xác định gồm các đề thi giữa kì, đề thi học kì giúp bạn đạt điểm cao trong số bài thi môn tiếng Anh lớp 5.

Tải xuống


(mới) Bộ đề thi giờ Anh lớp 5 năm 2022 (60 đề)

Phòng giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi unique Giữa kì 1

Năm học 2022 - 2023

Bài thi môn: giờ Anh lớp 5

Thời gian có tác dụng bài: 45 phút

I. Arrange the following letters to lớn make words

*
*
*
*

*
*
*
*

II. Look at the pictures và answer questions

*
*
III. Choose the best answer

1.Lan và Hung …..... Students.

A. Am
B. Is
C. Are
D. Aren’t

2. …….. He read a book?

A. Could
B. Can
C. What
D. How

3. This is my sister. ………name is Lan.

A. He
B. She
C. His
D. Her

4. How …….clouds are there?

A. Much
B. Color
C. Many
D. Lion

5. There ….. Four desks.

A. Are
B. Is
C. Has
D. Have

6. Oh! I want chicken…….pizza.

A. But
B. With
C. And
D. So

7 ………..your favorite color?

A. What’s
B. When’s
C. How’s
D. Can’s


8. How……. The weather?

A. Am
B. Is
C. Are
D. Isn’t

9. …….. You like English?

A. Do
B. Does
C. Did
D. Has

10. Where …..the books?

A. Am
B. Is
C. Am not
D. Are

IV. Odd one out

1. orange juice brown red

2. sunny snowy weather rainy

3. father mother sisterboy

4. June July Monday December

5. oto swim bus taxi

V. Rearrange these words khổng lồ make sentences

1) My/ mother/ pretty. / is....................................................................

2) wash / Can/ apple ?/ you....................................................................

3) What/ want ?/ you/ do....................................................................

4) is/ your/ What/ màu sắc ?/ favorite....................................................................

5) thirsty./ I’m / want/ juice./ I....................................................................

VI. Choose a word from the box & write it next lớn numbers from 1-4

My classroom

Hello. My name is Mai. I’m from (0) Viet Nam. This is my (1)………………It is large and nice. There are (2)………………….and benches. There is one board on the wall. There is one (3)................of Viet Nam. There is a picture of (4) ………………...We are very happy in my classroom.

*

Đáp án & Thang điểm

I. Arrange the following letters lớn make words

2 – bicycle 3 – dogs 4 – doll 5 – cats 6 – milk 7 – boy 8 - frog
II. Look at the pictures và answer questions

1. It is rainy

2. No, it can’t.

III. Choose the best answer

1. C 2. B 3. D 4. C 5. A 6. C 7. A 8. B 9. A 10. D

IV. Odd one out

1. Juice 2. Weather 3. Boy 4. Monday 5. Swim
V. Rearrange these words to lớn make sentences

1. My mother is pretty.

2. Can you wash apple?

3. What vì you want?

4. What is your favorite color?

5. I’m thirsty. I want juice.

VI. Choose a word from the box và write it next to lớn numbers from 1-4

1. Classroom 2. Desks 3. Map 4. Uncle Ho

Phòng giáo dục và Đào chế tạo ra .....

Đề thi chất lượng Học kì 1

Năm học 2022 - 2023

Bài thi môn: tiếng Anh lớp 5

Thời gian có tác dụng bài: 45 phút

I. Leave ONE unnecessary letter in these words khổng lồ make them correct.

1. STAIDIUM ______________________________

2. HOISPITAL ______________________________

3. SUPERIMARKET______________________________

4. CINEIMA ______________________________

5. POEST OFFICE______________________________

6. PHAREMACY ______________________________

7. THEATREA ______________________________

8. BEETWEEN ______________________________

II. Choose the correct answer khổng lồ complete the sentences.

1. He looks different his father.

A. At

B. With

C. From

D. For

2. Mr. Bố has days off than Mr. Trung.

A. Much

B. Many

C. Less

D. Fewer

3. Hung is in his room. He _______ the guitar now.

A. Play

B. Plays

C. Will play

D. Is playing

4. a lovely house!

A. How

B. What

C. When

D. Where

5. My brother is the in my family.

A. More intelligent

B. Intelligent

C. Most intelligent

D. Less intelligent

6. A works on the farm.

A. Teacher

B. Doctor

C. Farmer

D. Journalist

7. vày you usually bởi after school? – I read books và watch TV.

A. How

B. What

C. When

D. Why

8. Lan lives 20 Nguyen Tat Thanh Street.

A. On

B. At

C. To

D. In

III. Reorder the words khổng lồ complete sentences.


1.doctor / see / you / the / should/ ./

_______________________________________

2.My / anything / didn’t / mother / buy/ ./

_______________________________________

3.the / is / warm / spring / in / weather/ ./

_______________________________________

4.going / we / to lớn / are / Nha Trang / next weekend / visit/ ./

_______________________________________

5.fly / he / the / wants / kite / to/ ./

_______________________________________

IV. Read and answer the questions.

Hello! My name is John. I am from London. I’m having a wonderful holiday in Phuket, Thailand. The beach is nice. The hotels look beautiful & the seafood is very tasty. The weather is nice, so I go swimming most of the time. Yesterday, I met a pretty girl from Ha Noi. She was very friendly.

1.Where is John from?

_______________________________________

2.Where is he now?

_______________________________________

3.What does he do during this holiday?

_______________________________________

4.Is the weather bad?

_______________________________________

5.Did he meet a pretty girl from China?

_______________________________________

Đáp án & Thang điểm

I.

1. Stadium 2. Hospital 3. Supermarket 4. Cinema 5. Post office 6. Pharmacy 7. Theatre 8. Between

II.

1. A 2. D 3. D 4. B 5. C 6. C 7. B 8. B

III.

1. You should see the doctor.

2. My mother didn’t buy anything.

3. The weather in spring is warm.

4. We are going khổng lồ visit Nha Trang next week.

5. He wants khổng lồ fly the kites.

IV.

1. He is from America.

2. He is in Phuket, thai land.

3. He goes swimming.

4. No, it isn’t.

5. No, he didn’t.

Phòng giáo dục đào tạo và Đào chế tạo .....

Đề thi quality Giữa kì 2

Năm học tập 2022 - 2023

Bài thi môn: tiếng Anh lớp 5

Thời gian có tác dụng bài: 45 phút

I. Find one word that has different pronunciation from others.

1. A. Cry
B. Fly
C. Happy
D. Dry

2. A. That
B. Make C. Take
D. Cake

3. A. Find
B. Thing C. Mind
D. Bike

4. A. Gun
B. Fun
C. Sun
D. June

5. A. Stove
B. Lovely
C. Sometimes
D. Come

II. Give the correct form of these verbs

1. The Earth (circle) ____________ the Sune once every 365 days.

2. Rivers usually (flow) ____________ to the sea.

3. Look! Jane (play) _________________ the guitar.

4. Hurry up! The bus (come) ______________________.

5. How often __________ she go fishing?

- She (go) ___________ once a year.

III. Unscramble these words from the story.

1. chadahee____________________________

2. bletierr____________________________

3. skigpean____________________________

4. usecabe____________________________

5. ttream____________________________

IV. Read và complete.

A. How are you today?

B: I’m not feeling very (1) ____________.

A: What’s the (2) __________ with you?

B: I (3) ___________ a stomach ache.

A: You should (4) ___________ in bed.

B: I can’t.

A: Why (5) ___________?

B: I have khổng lồ go to lớn school.

V. Read & match.

1. What’s the matter with your brother? a. Yes, he is.

2. Is he going to see a doctor? b. I have a headache

3. What about you? How are you? c. No, I’m not.

4. Are you going to lớn stay in bed? d. Because I have to lớn go khổng lồ school

5. Why not?e. He has a stomach ache.

Answer:

1 - 2 - 3 - 4 - 5 -

VI. Read và complete.


My name is Tony. I often read science books and do sports in gym. I want to lớn be strong and good at science because I would lượt thích to be a pilot. I want to fly planes. My friends Mai & Linda like different things. Mai often read books. She would like to be a writer because she would lượt thích to write stories for children. Linda often draws pictures in her không lấy phí time. She would lượt thích to be an architect because she would like to design building

Name
Hobby
Future job
Reason
TonyRead science books & does sports(1)(2)
Mai (3)writer(4)
Linda(5)architectwould lượt thích to kiến thiết buildings

VII. Write about you.

1. What do you vày in your không tính phí time?

__________________________________________________________________.

2. What would you lượt thích to be in the future? Why?

__________________________________________________________________.

3. What story are you reading now?

__________________________________________________________________.

4. Who is the main character in your favorite story?

__________________________________________________________________.

Xem thêm: Top 10 Chiếc Máy Lạnh Giá Rẻ Bất Ngờ Dưới 7 Triệu Đáng Mua, Máy Lạnh Giá Rẻ, Máy Lạnh Inverter Mới 2022

5. What vị you think of the main character in that story?

__________________________________________________________________.

Đáp án và Thang điểm

I.

1. C2. A3. B4. D5. A

II.

1. Circles2. Flow 3. Is playing4. Is coming5. Does/goes

III.

1. Headache2. Terrible3. Speaking4. Because5. Matter

IV.

1. Well2. Matter3. Have4. Stay5. Not

V.

1 - e2 - a3 - b4 - c5 - d

VI.

1. pilot

2. want khổng lồ fly planes

3. read books

4. would lượt thích to write stories for children

5. draw pictures

Phòng giáo dục và Đào tạo ra .....

Đề thi unique Học kì 2

Năm học 2022 - 2023

Bài thi môn: giờ Anh lớp 5

Thời gian có tác dụng bài: 45 phút

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently.

1.Aread B.teacher
C.eat D.ahead

2.Aintersection
B.eraser
C.bookstore
D.history

3.Anice B.fine C.big D.five

4.Aschool B.beach
C.chair D.children

5.Acar B.city C.can D.class

6.Aclasses B.benches
C.bookshelves
D.washes

II. Choose the option that best fits each of the blanks.

1. Does he have math on Friday? - Yes, he _______________.

A. Is
B. Does
C. Doesn’t

2. My class finishes at half _______________ ten.

A. To
B. Pass
C. Past

3. _______________ vì chưng you go to lớn school? - By bike.

A. What
B. How
C. Who

4. I take a bus lớn school every day, but I am _______________ to lớn school now.

A. Walking
B. Walk
C. Walks

5. _______________ a truck in front of the store.

A. There are
B. There is
C. Those are

6. What’s _______________ name?

A. She
B. He
C. Her

7. This sign says we _______________ park here.

A. Can’t
B. Don’t can
C. No can

8. Hoa and Nga _______________ up at half past five.

A. Gets
B. Getting
C. Get

9. The bakery is _______________ to the toy store.

A. Next
B. Beside
C. In front

10. How many _______________ are there?

A. Person
B. People
C. Peoples

III. Give the correct khung of the verbs in brackets.

1. She (speak) _______________ English in class.

2. You (live) _______________ in the country or in the city?

3. nam (watch) _______________ television now.

4. Nam & I (be) ____________ at school.

5. He (not be)__________________ a doctor.

6. There (be) ______________four people in my family.IV. Reorder the given words to lớn make sentences.

1. class/ We/ in/ 6A/are.

→ _________________________________________________________________

2. soccer/ is/ brother/ My/ playing.

→ _________________________________________________________________

3. behind/ trees/ there/ house/ any/ Are/ the?

→ _________________________________________________________________

4. by/ go/ school/ doesn’t/ He/ to/ motorbike.

→ _________________________________________________________________

V. Read the text below and decide if the sentences are True (T) or False (F).

Peter wakes up at seven o’clock, but he doesn’t get up until 7.15. He has a shower & gets dressed. After breakfast, he brushes his teeth. He leaves the house at eight o’clock and catches the 8.15 train to lớn work in Manchester. On the train, he reads the newspaper. He comes home at about half past six. After dinner, he washes up. Then he usually watches TV. He goes to bed about 11.30.

True False
1. He brushes his teeth after having breakfast.
2. He goes lớn work by bus.
3. He works in Manchester.
4. His mother washes up for him.

VI. Write the opposite words in the blanks.

1. black ___________________

2. long ___________________

3. heavy___________________

4. tall ___________________

5. strong ___________________

6. fat_________________

7. cold_________________

8. hungry_________________

9. small_________________

10. old_________________

VII. Make questions for the underlined words.

1. My sister feels hungry.

2. They are going to lớn the zoo.

3. Her eyes are blue.

4. This bar of soap is 8,000 dong.

5. I’d like some tea.

Đáp án & Thang điểm

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently.

1.A.read /iː/B.teacher /iː/C.eat /iː/D.ahead /e/

2.A.silent/s/B.eraser /z/C.bookstore /s/D.history /s/

3.A.nice /aɪ/B.fine /aɪ/C.big /ɪ/D.five /aɪ/

4.A.school /k/B.beach /tʃ/C.chair /tʃ/D.children /tʃ/

5.A.car /k/B.city /s/C.can /k/D.class /k/

6.A.classes /iz/B.benches /iz/C.bookshelves /z/D.washes /iz/

II. Choose the option that best fits each of the blanks.

1. Does he have math on Friday? - Yes, he does.

A. IsB. DoesC. Doesn’t

2. My class finishes at half past ten.

A. To
B. PassC. Past

3. How do you go to school? - by bike.

A. WhatB. HowC. Who

4. I take a bus to lớn school every day, but I am walking to school now.

A. WalkingB. Walk
C. Walks

5. There is a truck in front of the store.

A. There areB. There isC. Those are

6. What’s her name?

A. She
B. HeC. Her

7. This sign says we can’t park here.

A. Can’tB. Don’t can
C. No can

8. Hoa and Nga get up at half past five.

A. Gets
B. GettingC. Get

9. The bakery is next lớn the toystore.

A. NextB. Beside
C. In front

10. How many people are there?

A. PersonB. PeopleC. Peoples

III. Give the correct form of the verbs in brackets.

1. She (speak) speaks English in class.

2. vị you (live) live in the country or in the city?

3. phái nam (watch) is watching television now.

4. Nam and I are at school.

5. He is not a doctor.

6. There are four people in my family.

IV. Reorder the given words khổng lồ make sentences.

1. We are in class 6A.

2. My brother is playing soccer.

3. Are there any trees behind the house?

4. He doesn’t go lớn school by motorbike.

V. Read the text below & decide if the sentences are True (T) or False (F).

True False
1. He brushes his teeth after having breakfast.T
2. He goes lớn work by bus.F
3. He works in Manchester.T
4. His mother washes up for him.F

VI. Write the opposite words in the blanks.

1. đen - white

2. long -short

3. heavy -light

4. tall -short

5. strong -weak

6. fat-thin

7. cold- hot

8. hungry- full

9. small- big

10. old - new (young)

VII. Make questions for the underlined words.

1. How does your sister feel?

2. Where are they going?

3. What màu sắc are her eyes?

4. How much is this bar of soap?

5. What would you like?

Tải xuống